Skip to main content

Gratis Rijles bij Aanmelding Nieuwe Leerling bij MotorXperience

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs

MotorXperience Nederland, dé motorrijschool in de regio Utrecht, komt met een onweerstaanbaar aanbod voor al haar nieuwe, huidige en voormalige studenten. Wanneer je als leerling een nieuwe student aanbrengt bij MotorXperience, word je beloond met een gratis uur rijles. Deze actie biedt de perfecte kans om jouw motorrijvaardigheden verder aan te scherpen terwijl je een vriend, familielid, of kennis helpt aan een vliegende start in hun motoravontuur.

Waarom kiezen voor MotorXperience Nederland?

MotorXperience staat bekend om haar hoogwaardige opleidingen en persoonlijke benadering. Met ervaren instructeurs, flexibele lestijden en een breed scala aan beschikbare motorfietsen, biedt MotorXperience een leeromgeving die niet alleen veilig en professioneel is, maar ook enorm plezierig en uitnodigend.

Persoonlijke Aanpak

Bij MotorXperience begrijpen we dat elke leerling uniek is, met eigen leerbehoeften en voorkeuren. Onze instructeurs passen de lessen aan op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je op de meest efficiënte wijze je motorrijbewijs kunt halen.

Flexibiliteit in Lessen

Wij waarderen het dat onze studenten een druk leven leiden. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw schema, inclusief avond- en weekendopties.

Diversiteit aan Motorfietsen

Of je nu droomt van cruisen op een zware motor of het avontuur opzoekt met een lichte sportfiets, MotorXperience biedt een breed assortiment aan motorfietsen om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Motorrijschool motorxperience Nederland

Hoe werkt het?

Het is simpel: voor elke nieuwe leerling die je aanbrengt bij MotorXperience en die zich inschrijft voor een proefles, ontvang je een gratis lesuur. Er is geen limiet aan het aantal leerlingen dat je kunt aanbrengen, dus hoe meer vrienden je overtuigt om te starten met hun motorrijlessen bij MotorXperience Nederland, hoe meer gratis lesuren je kunt verdienen!

Stap voor Stap:

  1. Deel jouw ervaring met vrienden, familie, en kennissen. Vertel ze over de kwaliteit en het plezier van de lessen bij MotorXperience.
  2. Zorg ervoor dat de nieuwe leerling jouw naam vermeldt bij inschrijving.
  3. Ontvang je gratis rijles zodra de nieuwe leerling zijn of haar proefles of cursuspakket heeft afgerond.

Voor meer informatie over deze actie of om je direct in te schrijven, bezoek onze website of neem contact met ons op. Laten we samen de wegen veiliger en plezieriger maken voor elke motorliefhebber!

MotorXperience Nederland bij RTV Utrecht

motorxperiencenederland bij RTV Utrecht

MotorXperience Nederland was laatst in het nieuws bij RTV Utrecht om inzicht te geven waarom de motor populairder dan ooit is.

Lees hieronder het gehele artikel (link naar het artikel voor het gehele interview onder aan de pagina).

Utrecht – “Dagelijkse routine”, zegt motorrijleraar Johan Schoneveld als hij zijn vier motoren naar buiten rolt. In zijn garage staat ook een tafel voor theorielessen en hangen pakken voor leerlingen klaar. “We zijn goed gekleed”, zegt Schoneveld. Het weer kan geen spelbreker zijn. “We hebben ook handvatverwarming en als het echt koud is hebben we ook verwarmde hesjes.”

Volgens branchevereniging BOVAG en dataleverencier RDC wordt volgende maand de 800.000e motor in Nederland geregistreerd. Nooit eerder waren er zoveel motoren in het land. Met name tijdens de coronapandemie is de motor populair geworden.
Schoneveld heeft wel een verklaring voor die stijgende populariteit. Toen bijna alles was verboden om verspreiding van het virus in te dammen, mochten motorrijlessen nog wel. “Dus veel mensen die de droom hadden voor later, hebben dat naar voren gehaald en zijn alvast begonnen.”

Heropstappers

Van jong tot oud: iedereen wil op de motor, aldus Schoneveld. Hij ziet ook veel “heropstappers”: mensen die om wat voor reden dan ook gestopt zijn met motorrijden en toch weer willen opstappen.

Florent heeft al wat ervaring, maar wil toch even zijn vaardigheden wat bijschaven. Op een parkeerterrein in Utrecht slalomt hij tussen oranje pylonen. “Het moeilijkst op de motor is: goed om je heen kijken. Goed opletten, dat is het belangrijkste.”

Oké, Florent. Ziet er geweldig uit jongen”, zegt Schoneveld door de walkietalkie tegen zijn leerling. Sturen met de heupen, dat is de kunst. “Dan ligt de motor schuiner dan de persoon die erop zit”, legt Schoneveld uit. “Dus je hebt dan super korte bochten en super goed overzicht met je bovenlichaam om de rest van het verkeer in de gaten te houden.”

Al die extra motorrijders, wordt het niet te druk? Op de Lekdijk wordt bijvoorbeeld al jaren geklaagd over overlast. Volgens Schoneveld is het belangrijk dat iedereen zich aanpast, qua geluid en brandstofgebruik. “Het zou fijn zijn als iedereen zich gedraagt op de dijken en dat we naast elkaar kunnen genieten.”

Lees of beluister hier het gehele interview

Motorxperience alumni blog 01 – Peter Geurtsen

Even wat data:

  • Peter Geurtsen (58 nu).
  • Gestart met rijles bij MotorXperience 24 juli 2019.
  • Motorrijbewijs gehaald 17-02-2020.
  • Motor: Kawasaki Versys 1000.

Na de 1ste beurt (1000km) en 4000 km verder, herinner ik direct mijn eerste “verre”rit. Daarvoor motor opgehaald in Helmond en een paar keer de afrijroute en les routes gereden. Ook een paar keer bij Johan op bezoek geweest, nest verlatingsangst of gewoon trots als een aap met 7 ……?

Enfin, 24-02-2020, een zakelijke rit naar Drachten. Koud een week mijn rijbewijs. Route van Bilthoven, door de Flevopolder. Les: kijk eerst naar het weerbericht op de route! Ik vertrok uit Bilthoven met redelijke windvlagen, echter bij de eerste brug op de A27 bij Hilversum, merkte ik dat er meer wind was dan ik dacht, noem het maar storm, en…regen. Ik had het gevoel, pal in de wind en regen te rijden.

Ik had mijn lessen zeker herinnerd: knieen aan de motor, beetje insturen, bovenlichaam ontspannen. Echter er zijn duizend bruggen op de A27 A4. Daarnaast lange gedeeltjes zonder brekende bomen of anderszins… dus heftige windvlagen. Oftewel een gevecht met de elementen, mijzelf en twijfels. Omkeren of doorgaan. Les: motorrijden dient leuk te zijn, is het niet leuk, niet doen.