Motorrijopleiding

Wij bieden een motorrijopleiding op maat. Wij hebben als doel om jou op te leiden tot een veilige en behendige motorrijder die klaar is voor de praktijk. Dat betekent dat we in een proefles kijken wat je allemaal in huis hebt en er nog nodig is om je motorrijbewijs te kunnen halen.

Waar bestaat de motoropleiding uit?

Wij werken op effectieve wijze naar je rijbewijs toe:

  • We spelen in op jouw manier van leren.
  • We houden je vorderingen bij op je vorderingen kaart/app. en maken daar ook filmpjes van.
  • Geven je huiswerk mee.
  • In de les geven we demonstraties van de voertuigbeheersingsoefeningen
  • Je kunt bij ons achterop de motor ervaren hoe dat voelt. (We maken het daarbij nooit spannend voor je).
  • Zorgen dat je niet alleen afrijdt, maar écht leert motorrijden.

We adviseren al zo snel mogelijk een gezondheidsverklaring bij het CBR aan te vragen en je theoriecertificaat te gaan halen, zodat de opleiding dan vlot kan worden doorlopen.

We hebben een 15- uurspakket om mee te starten. Dat is inclusief een avb en een avd examen. Mocht je minder lesuren nodig hebben dan restitueren wij de lesuren die niet zijn gebruikt. Heb je na dit pakket nog uren nodig dan kun je deze los bij kopen. Klik hier voor een overzicht van onze pakketten en tarieven.

Het theorie examen kun je afspreken op de website van het CBR. De voorbereiding van dit examen kun je doen aan de hand van de theorie leermiddelen die we via deze website in de webshop aanbieden.

Waar geven wij motorrijles?

Onze motorrijlessen vinden plaats in regio Utrecht en Amersfoort. Voor studenten in regio Utrecht lessen wij in Nieuwegein en Amersfoort.

Ervaar motorrijden met een proefles

Ontdek en ervaar waarom motorrijden mijn passie is en die van vele andere over de wereld. Deze proefles, die 2 uur in beslag neemt, zal bestaan uit een kennismaking met de motor en een stuk motorrijden. Uitleg over motorrijden en advies op maat. Zodat jij precies weet wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Goedkoopste motorrijschool

Wij menen een van de goedkoopste motorrijscholen te zijn, omdat wij streven het aantal lessen te geven dat je nodig hebt en beide examens in een keer af te ronden. Daarnaast geven we je tips en trucs die je in je motor carrière veel geld zullen besparen. Dat betekent dat je de opleiding in meervoud zult terug verdienen.

Impressie motorrijles

KNMV Gediplomeerd

Wij zijn geslaagd!